Diferente intre sistemele experimentate de afara si cel autohton...

Sondaj

Va simtiti protejati de stat ?

Da
0 (0%)
Nu
2 (100%)
Uneori
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

Votare închisă: Martie 07, 2011, 08:41:28

Autor Subiect: Stabilitate financiara vs. sanatate mintala  (Citit de 1440 ori)

Offline admin

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Mesaje postate: 5
  • Rating +0/-0
Stabilitate financiara vs. sanatate mintala
« : Februarie 25, 2011, 12:52:19 »
 
 Pe vremea vechiului regim exista o stabilitate financiara care iti permitea un anumit confort si  echilibru psihic . Adica duminica puteai iesi la un mic si o bere fara sa te streseze prea mult grija zilei de maine .SI SE VEHICULA O IDEE CARE ASTAZI  A FOST TRANSFORMATA IN ACUZATIE .IDEEA CA STATUL ARE GRIJA DE  PROPRIUL POPOR .
 ROLUL STATULUI ESTE DE A PROTEJA POPORUL SAU ARE ALT ROL PE CARE EU NU IL INTELEG. IN CE MASURA VA SIMTITI PROTEJATI DE STAT ?

Diferente intre sistemele experimentate de afara si cel autohton...
 

Acesta nu este un loc de injurat , scuipat si aratat cu degetul !!! Imi iubesc tara si doresc sa fiu mereu mandru ca sunt roman !!! Vreau sa-mi vad tara bogata si prospera , plina de turisti si apreciata in intreaga lume !!! Vreau sa merg pe autostrazi  , sa-mi fie usor sa merg in orice colt al patriei mele ! VA ROG SA ACCESATI ACEST FORUM NUMAI DACA SIMTITI CEVA PENTRU PATRIA ROMANA SI POPORUL ROMAN !!! MESAJELE CARE NU AU LEGATURA CU SUBIECTELE ACESTUI FORUM VOR FI STERSE FARA  EXPLICATII SI NOTIFICARI !!! IMI REZERV DREPTUL DE A  SELECTA MESAJELE !!!
Web design & administrare forum - SANNET Suceava.