Despre orice legat de Romania si romani...

Autor Subiect: Politica "mainii intinse catre stat "  (Citit de 895 ori)

Offline Nemultumitu

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Mesaje postate: 120
  • Rating +7/-0
  • Gen: Bărbat
  • Speranta moare ultima
Politica "mainii intinse catre stat "
« : Aprilie 02, 2011, 04:56:39 »
       Politicienii puterii isi motiveaza neputintele repetand  tot mai des ca romanul s-a obisnuit cu politica "mainii intinse catre stat " , ca asteapta ca un milog ajutorul statului in loc sa-si ia soarta in maini si sa-si creeze venituri , ca romanul e lenes si milog de meserie . Pai , fratilor ,  va amintesc ca in campaniile electorale asta faceti: promiteti poporului ca veti avea grija de el . Aceasta e ideea de conducator de tara: te alege lumea sa ai grija de ea , nu sa mergi cu escorta si girofar, sa tropai ridicol pe la hore regizate si sa fii intampinat cu colaci si zambete lingusitoare.
       Voi trebuie sa aveti grija de noi , voi trebuie sa faceti sa mearga economia , voi trebuie sa dati legi bune si sa asigurati protectie sociala si asistenta sanitara , VOI TREBUIE SA AVETI GRIJA DE TARA SI POPOR !!!!!
       Habar nu aveti sa creati locuri de munca , habar nu aveti sa dezvoltati economia , habar nu aveti sa creati un echilibru in sistemul asta de impozitare monstruos ( de fapt singura voastra idee de a crea venituri la buget e impozitarea , nu dezvoltarea ) , habar nu aveti sa promovati aceasta tara minunata de care nu stie nimeni , baaaa !!! se rasucesc in mormant stramosii nostri incepand cu omul primitiv , dacii si romanii , inclusiv Ceausescu , care , strict din punct de vedere economic, v-ar putea da lectii la orice ora !!!
unde atitudine nu e , nimic nu e.......

Despre orice legat de Romania si romani...
 

Acesta nu este un loc de injurat , scuipat si aratat cu degetul !!! Imi iubesc tara si doresc sa fiu mereu mandru ca sunt roman !!! Vreau sa-mi vad tara bogata si prospera , plina de turisti si apreciata in intreaga lume !!! Vreau sa merg pe autostrazi  , sa-mi fie usor sa merg in orice colt al patriei mele ! VA ROG SA ACCESATI ACEST FORUM NUMAI DACA SIMTITI CEVA PENTRU PATRIA ROMANA SI POPORUL ROMAN !!! MESAJELE CARE NU AU LEGATURA CU SUBIECTELE ACESTUI FORUM VOR FI STERSE FARA  EXPLICATII SI NOTIFICARI !!! IMI REZERV DREPTUL DE A  SELECTA MESAJELE !!!
Web design & administrare forum - SANNET Suceava.