Roman Nemultumit - Forum

register
Am uitat parola!

 
   

Termeni & Conditii de utilizare forum
 
Sunteti de acord, prin utilizarea de catre dvs. a acestui forum, ca nu veti posta nici un material care este fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, rasist, de hartuire, obscen, profan, cu orientare sexuala, amenintatoare, care invadeaza intimitatea unei persoane, materiale pentru adulti , sau altfel în orice încalca orice lege in vigoare. Sunteti de acord sa nu postati orice material protejat de copyright exceptia cazului în care detineti drepturile de autor sau aveti acordul scris din partea proprietarului de material protejat de copyright. Spam-ul, inundatii, reclame, scrisori in lant, scheme piramidale, sau solicitarile sunt, de asemenea, sunt total interzise pe acest forum.

Sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor postate. Mai mult, sunteti de acord sa despagubiti si sa excludeti de la orice fel de raspundere pe proprietarii acestui forum, orice site-uri legate de acest forum, personalul sau, si filialele acesteia. Proprietarii acestui forum isi rezerva de asemenea dreptul de a va divulga identitatea (sau orice alte informatii legate colectate de pe acest serviciu), în cazul unei plângeri formale sau actiuni legale care decurg din orice situatie cauzata de utilizarea de catre dumneavoastra a acestui forum.

Aveti posibilitatea, dupa cum va înregistrati, sa alegeti numele de utilizator. Va sfatuim sa pastreze numele si parola contului in conditii de siguranta . Sunteti de acord sa nu divulgati niciodata parola dvs. catre o alta persoana, cu exceptia unui administrator, pentru protectia dumneavoastra si pentru motive de siguranta si valabilitate. Sunteti, de asemenea de acord sa nu folositi NICIODATA contul altei persoane pentru orice motiv. De asemenea, recomandam sa utilizati o parola complexa si unica pentru contul dvs., pentru a preveni furtul de cont.

Dupa ce va înregistrati si login la acest forum, va fi capabil sa completeze un profil detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastra sa prezintati informatii curate si precise. Orice informatie pe care proprietarul sau personalul forumului o considera inexacta sau vulgara sau inadecvata va fi eliminata, cu sau fara o notificare prealabila. sanctiuni corespunzatoare pot fi aplicabile.

Va rugam sa retineti ca, cu fiecare post, adresa dvs. de IP este înregistrata, în cazul în care consideram necesara interzicerea accesului dvs. la acest forum sau pentru contactarea ISP-ul dumneavoastra . Acest lucru se va întâmpla doar în caz de încalcare a acestui acord.

De asemenea, retineti ca software-ul pune un cookie, un fisier text care contine biti de informatii (cum ar fi numele de utilizator si parola), în cache-ul browser-ului. Aceasta este doar folosit pentru a va pastra logat in / out. Software-ul nu colecteaza sau transmite orice alta forma de informatii la computer.

Postarile pe acest forum se fac strict in limba romana . Orice mesaj in alta limba va fi sters .
Mesajele fara legatura cu subiectul vor fi sterse .Intelegeti si sunteti de acord ca vom sterge orice mesaj sau material dorim fara a fi necesara orice fel de notificare din partea noastra .Putem suspenda, inchide sau desfiinta acest forum oricand dorim fara a va instiinta sau notifica in vreun fel .
Nu acceptam nici un fel de reclama sau link sub orice forma si putem modifica termenii si conditiile de mai sus oricand dorim fara sa va notificam in orice fel .Va rugam sa folositi acest forum numai daca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus .
   

webdesign & admin

                                       
                                              
Acesta nu este un loc de injurat , scuipat si aratat cu degetul !!! Imi iubesc tara si doresc sa fiu mereu mandru ca sunt roman !!! Vreau sa-mi vad tara bogata si prospera , plina de turisti si apreciata in intreaga lume !!! Vreau sa merg pe autostrazi  , sa-mi fie usor sa merg in orice colt al patriei mele ! VA ROG SA ACCESATI ACEST FORUM NUMAI DACA SIMTITI CEVA PENTRU PATRIA ROMANA SI POPORUL ROMAN !!! MESAJELE CARE NU AU LEGATURA CU SUBIECTELE ACESTUI FORUM VOR FI STERSE FARA  EXPLICATII SI NOTIFICARI !!! IMI REZERV DREPTUL DE A  SELECTA MESAJELE !!!